Iztok Jarc

Zmaj ali kraljična
Privlačnost med možem in ženo
ter dinamika njunega odnosa

 

plakatA3.jpgV poplavi informacij se izgublja in hkrati na novo rojeva znanje o vodenju družine. Stari vzorci zaradi družbenih sprememb izginjajo, novi so šele na vidiku. Življenje ni nič več nevarno kot nekoč, zaradi tega je moški izgubil svojo funkcijo, saj je skozi zgodovino bolj ali manj uspešno igral varnostnika, ko je pač poskrbel za varnost v družini. Danes se je znašel z daljincem v roki na kavču in kot tak se ne more spoštovati. Vendar se zanj odpirajo nova področja, kjer se lahko dokazuje. Novo področje je predvsem iskreno čustvovanje, v katero ga lahko popelje soproga. Moški bi se lahko primerno odzval. Vendar kmalu trči v demona – to je strah pred zavrnitvijo, ki ga zanj predstavlja ženska. Ženska mu je popolnoma tuja, ne »obvlada« je, zato zamahne z roko in vzklikne: »Ona je vsega kriva!«

Knjiga kar se da realno in nazorno prikazuje dinamiko zakonskega odnosa, v katerem se moški ne najde več, žena pa je le njegov odsev. Kar vidimo, je kaos ter mnogo zakonskih polomov in še več nesrečnih otrok. Zanimivo je, da se to dogaja danes, ko živimo v varnem svetu.

S knjigo Zmaj ali kraljična vas bom popeljal v svet mnogih nasprotij, ki sva jih z ženo prestala. Ravno zaradi tega sva si pridobila svojevrstno znanje. Znanje pa se šteje v kategorijo bogastev.

 

 

111 strani, 14 × 21 cm, mehka vezava

ISBN 978-961-245-931-4

Cena 16,94 EUR

 

Naročanje na: Iztok Jarc

 

Ej, glej naprej!, Iztok Jarc s.p.

Telefon: 041 548 864, e-pošta: iztok.jarc@ejglejnaprej.com,

Spletna Stran: www.ejglejnaprej.com